Nieuws


Vacature Junior Sales- en Accountmanager

Vacature: Junior Sales- en Accountmanager


Ben jij klaar om jouw carrière een boost te geven bij een bruisende speler in de uitzendwereld? Dan is deze uitdaging iets voor jou! Onze missie: de perfecte match maken, elke keer weer. Door de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Junior Sales- en Accountmanager. 

Met jouw vlotte babbel vergroot jij met gemak het klantennetwerk en de omzet van het bedrijf. Jij speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de klanttevredenheid en het stimuleren van de groei van NWH Jobs. Maak jij een sport van het optimaal beheren, onderhouden en aanwakkeren van klantrelaties, ben je fanatiek op omzet en groeiende getallen en geloof je in de kracht van een lach? Dan past de rol als Junior Sales- en Accountmanager perfect bij jou.

Jouw toekomstige werkweek

Als Junior Sales- en Accountmanager ben jij de sleutelfiguur in het gehele uitzendproces, van aanvraag tot een foutloze facturatie. Je bent regelmatig onderweg om bestaande relaties te versterken en nieuwe prospects te overtuigen. Jouw positieve instelling en veerkracht zorgen ervoor dat ze niet meer om jou heen kunnen. Dit kan ook niet anders, want je bent verantwoordelijk voor het verhogen van bestaande omzet door het marktaandeel van NWH Jobs te vergroten bij bestaande relaties. Daarnaast haal je energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten. Je staat er niet alleen voor: een team van collega’s staat altijd klaar om je te ondersteunen in het bereiken van je doelen.  

Wie ben jij en wat neem je mee? 

  • Bij voorkeur een jaar ervaring als intercedent / accountmanager of bereidwillig dit mooie vak eigen te maken;
  • Je hebt van nature een gunfactor, relaties en prospects willen graag met je samenwerken;
  • Je bent sterk in woord, maar ook in schrift. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je schakelt met gemak over naar het Engels;
  • Je bent enthousiast, energiek en hebt lef. Je bent niet op je mondje gevallen en je connect vliegensvlug. Je bent doortastend, tactisch en vooral leergierig. De zogeheten winnaarsmentaliteit past jou goed!

Wat bieden wij? 

Werken bij NWH Jobs betekent werken in een omgeving waar veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering heerst. Dit merk je dagelijks op de werkvloer.

  • Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2.700 – €3.420 per maand op basis van 40 uur;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een leaseauto;
  • Een gloednieuwe iPhone en laptop en een volledig ingerichte werkplek;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen onze platte organisatie.

Wie zijn wij?

NWH Jobs, onderdeel van Home of People, is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in de Duin- en Bollenstreek. NWH Jobs is met name bekend in de agrarische sector, maar ook zeker actief daarbuiten. Al ruim 16 jaar wordt er dagelijks vanuit Noordwijkerhout met veel plezier gewerkt aan het invullen van aanvragen voor personeel. Dat doen wij nuchter, klantgericht, menselijk en met kennis van de markt. NWH Jobs is een betrouwbare partner in het werven en uitzenden van flexibel en gemotiveerde uitzendkrachten, met zorg voor de juiste match tussen werkgever en werknemer op elk gewenst moment.

Ben jij onze Junior Sales- en Accountmanager en wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar marieke@nwhjobs.nl

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marieke van der Slot via 0252-200069.

Laatste nieuws