Nieuws


Vacature Finance Medewerker

Vacature: Finance Medewerker


Duik jij liever in de cijfers dan dat je de hele dag e-mails beantwoordt of vergadert? Dan hebben wij dé baan die jij zoekt!

Bij NWH Jobs zoeken wij een energieke Finance Medewerker waar we op kunnen rekenen. Met jouw financiële en administratieve ervaring ben jij een échte professional die zijn of haar zaakjes goed op orde heeft. Je bent van nature een initiatiefnemer en nauwkeurigheid zit in je DNA. Daarnaast werk je volgens planning én afspraak, maar bovenal wil je de geheimen van de cijfers ontrafelen en hun betekenis voor de organisatie begrijpen. Dat geeft jou écht een kick!

Jouw toekomstige werkweek

Als onderdeel van ons gedreven en leuke Finance team ben jij de rechterhand van de Finance Manager. Jij ondersteunt waar je kunt en verzorgt de grootboekadministratie en de maandafsluiting, zodat alles op orde is voor de maandelijkse rapportages. Je neemt de debiteuren- en crediteurenadministratie op je, noteert opvallendheden en bespreekt die met je Finance collega. Proactief als je bent, bereid je alvast de betalingen voor.

Wanneer je Finance collega vraagt om naar de maandcijfers te kijken, waarvoor je vorige week al wat werk hebt verricht, maak je daar graag tijd voor. Met jouw eindeloze support, nauwkeurigheid en enthousiasme kunnen collega’s echt op je bouwen en vertrouwen.

Wie ben jij en wat neem je mee? 

  • Je hebt ervaring in het financieel – administratieve werk met hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van het mooie Noordwijkerhout;
  • Je staat bekend als een slimme, gedreven én nauwkeurige collega die altijd handelt in teambelang;
  • Je hebt van nature oog voor cijfers en kan flink de schouders eronder zetten, je doet wat je zegt en je zegt wat je doet!

Wat bieden wij? 

Werken bij NWH Jobs betekent werken in een omgeving waar veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering heerst. Dit merk je dagelijks op de werkvloer.

  • Een uitstekend salaris afhankelijk van ervaring, tussen €2.800 – €3.700 euro per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een gloednieuwe iPhone en laptop;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en frisse ideeën waarderen we enorm;
  • Een fijne werkplek bij het leukste bedrijf in Noordwijkerhout;
  • Niet onbelangrijk: na inspanning komt ontspanning; er staan top uitjes op de planning.

Wie zijn wij?

NWH Jobs, onderdeel van Home of People, is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in de Duin- en Bollenstreek. NWH Jobs is met name bekend in de agrarische sector, maar ook zeker actief daarbuiten. Al ruim 16 jaar wordt er dagelijks vanuit Noordwijkerhout met veel plezier gewerkt aan het invullen van aanvragen voor personeel. Dat doen wij nuchter, klantgericht, menselijk en met kennis van de markt. NWH Jobs is een betrouwbare partner in het werven en uitzenden van flexibel en gemotiveerde uitzendkrachten, met zorg voor de juiste match tussen werkgever en werknemer op elk gewenst moment.

Tot snel, toekomstige collega!
Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur je cv en motivatie vandaag nog op naar: marieke@nwhjobs.nl

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marieke van der Slot via 0252-200069.

Laatste nieuws