Nieuws


Image

Uitzendbureau NWH Jobs nieuwe “vriend” van Circulair West


Uitzendbureau NWH Jobs start het nieuwe jaar met een nieuwe samenwerking. Duurzaamheid staat ook bij ons hoog in het vaandel en is een belangrijk speerpunt binnen de visie van ons bedrijf. Door als uitzendbureau deel te nemen aan Circulair West dragen we bij aan het toekomstbestendiger maken van het bedrijfsleven en aan nieuwe toekomstbestendige werkgelegenheid. Door gericht de samenwerking te zoeken, behalen we ook een gezamenlijk duurzaam succes. In het kader hiervan hebben we ons als vriend aangesloten bij Circulair West.

Samenwerken aan een circulaire economie
Onze samenleving verandert snel en hierdoor moeten we blijven vernieuwen en verduurzamen. Er is een andere manier van denken en organiseren nodig oftewel het roer moet om en daar willen wij aan bijdragen. Immers, een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving kunnen we alleen samen bereiken. Ook wij zetten ons in om continue onze bedrijfsvoering te verduurzamen, want op die manier bouwen we met elkaar aan een toekomstbestendige samenleving.

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen gaat ook over het besparen van brandstofverbruik. Een gedeelte van ons wagenpark heeft bijvoorbeeld ruimte gemaakt voor e-bikes. Het grote voordeel hiervan is dat een elektrische fiets geen CO2-uitstoot veroorzaakt tijdens het gebruik. Door deze investering kunnen de huidige auto’s van het uitzendbureau plaats maken voor de e-bikes, waardoor onze uitzendkrachten automatisch bijdragen aan een beter klimaat en een schonere lucht. Bovendien is fietsen ook goed voor de gezondheid en wordt elke werkgever blij van vitale medewerkers. Maar denk ook aan het investeren in IT-oplossingen zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren en het circulaire proces kunnen borgen in onze processen.

Dennis van Wieringen: “Omdat de missie van Circulair West goed aansluit bij de visie en missie van Uitzendbureau NWH Jobs staan wij positief tegenover het initiatief om ons aan te sluiten bij Circulair West. Hiermee kunnen we stappen zetten in de richting van een duurzame- en circulaire leefomgeving en gaan deze uitdaging graag samen aan!”

Over NWH Jobs
Nuchter, klantgericht en menselijk. Dat is waar wij voor staan. En dat al 15 jaar. Sinds 2007 is NWH Jobs een betrouwbare partner in het werven en uitzenden van flexibel en gemotiveerde arbeidskrachten. Wij zorgen voor de juiste match tussen werkgever en werknemer op elk gewenst moment. In de beginjaren voornamelijk gericht op de agrarische sector, maar inmiddels actief in veel meer branches als logistiek, productie en techniek. Niet alleen in de Bollenstreek, maar ook daar buiten.

Laatste nieuws