Actief in verschillende sectoren


Image
Image

Agrarisch


Kwekerijen, telers en overige bedrijven in de land- en tuinbouw weten inmiddels de weg naar NWH Jobs te vinden. Want wij leveren al jaren ervaren en hardwerkende internationale uitzendkrachten aan diverse bedrijven in de agrarische sector. Of het nu gaat om uitzendkrachten voor seizoenswerk of voor jaarrond opdrachten, het kan allemaal. Onze uitzendkrachten hebben ervaring opgedaan in uiteenlopende werkzaamheden. Van planten, oogsten en sorteren tot inpakken en het verzendklaar maken van bloembollen, droogbloemen, bloemen en planten.

NWH Jobs werkt in verschillende sectoren 


Kunnen wij voor jou aan het werk? 

Onze connectie met de Duin- en Bollenstreek is groot, ons kantoor is hier niet alleen gevestigd, maar ook ons eigen netwerk en de connectie met bedrijven uit de agrarische sector is er al vanaf het begin. Maar wij ontzorgen niet alleen agrarische bedrijven. Wij staan klaar voor diverse bedrijven, van groot tot klein en binnen verschillende sectoren. Dankzij onze veelzijdige en enthousiaste uitzendkrachten is er altijd wel een match voor jouw bedrijf. Kunnen wij voor jou aan het werk?
NWH Jobs | Productie
Image

Productie


Een helpende hand nodig aan de lopende band? NWH Jobs helpt. Wij zetten bij drukkerijen, foodindustrie en bedrijven in de verpakkingsindustrie al jaren onze productiemedewerkers in. Zij helpen met diverse productiewerkzaamheden of het verzendklaar maken van goederen.

Image
Image

Logistiek


De vraag naar goed en betrouwbaar personeel in de logistieke sector blijft groeien. Bij NWH Jobs helpen we diverse bedrijven in de logistieke sector aan flexibel personeel. Onze internationale uitzendkrachten zijn werkzaam als orderpicker, lader/losser, heftruckchauffeur of distributiemedewerker.
Image
Image

Overige sectoren 


NWH Jobs is actief in nog meer sectoren. Onze internationale uitzendkrachten zijn niet alleen werkzaam in de agrarische-, productie- en logistieke sector, maar wij hebben ook uitzendkrachten met ervaring bij bedrijven in de metaalbewerking en timmerindustrie. Zij hebben oog voor detail, leveren kwaliteit en letten op de veiligheid. Is er voor een desbetreffende functie een VCA-diploma nodig? Dan regelen wij de opleiding samen met de uitzendkracht.

Wij hebben de job of uitzendkracht die bij je past!


Samen werken aan werk? Of je nu een uitzendkracht of opdrachtgever bent. NWH Jobs regelt het! Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken bij of met NWH Jobs
NWH Jobs werkt samen met diverse bedrijven. Omdat ons werk draait om persoonlijk contact hechten wij veel waarde aan onze (langdurige) relaties met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Ons werk is geslaagd als het werkt tussen opdrachtgevers en werknemers. Ook samenwerken?
Neem contact met ons op