Nieuws


Blog Dennis

Ook in de zomerperiode werkt NWH Jobs door aan werk!


De arbeidsmarkt is dynamisch en onvoorspelbaar. Seizoenen zijn ook dynamisch en komen ieder jaar terug. Zo ook dit jaar. De zomer is weer aangebroken. En wat voor een zomer! De arbeidsmarkt is ongekend krap. Opdrachtgevers en vacatures zijn er in overvloed. En arbeidskrachten? Die zijn knap lastig te vinden. Deze uitdaging kennen we bij NWH jobs maar al te goed en wij zetten ons graag in voor de oplossing. Daarom werken wij, ook deze zomer, door aan werk. Hoe wij dit in de zomerperiode aanpakken?

Wij kiezen de rol als business partner voor onze opdrachtgevers

In deze markt met een krap aanbod aan personeel en de stijgende vraag hiernaar blijft het altijd spannend of we nog wel genoeg kunnen leveren. Maar op deze manier zijn we afhankelijk van de vraag van de klant en het aanbod aan kandidaten. Bij NWH Jobs kiezen we er liever voor om tijdens de zomerperiode betrokken te blijven bij onze opdrachtgever. Daarom hebben onze planners zeer goed contact met onze opdrachtgevers tijdens het drukke zomerseizoen. Hoe loopt het? Hoe gaat het? Wanneer loopt de opdracht ten einde? Of moeten er juist nog extra uitzendkrachten gezocht worden? Dit zijn de veel gestelde vragen aan de opdrachtgevers tijdens het drukke zomerseizoen. De planners van NWH Jobs geven hiermee invulling aan de eerder gemaakte afspraken tijdens de inventarisatie van het zomerseizoen. Als business partner zijn wij niet gericht op de korte termijn, maar hechten wij waarde aan langdurige klantrelaties. Zo zijn we voorbereid op wat komen gaat en kunnen wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst zijn.

Ons team werkt

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat wij onze relaties met opdrachtgevers vooral te danken hebben aan het team waarmee wij de opdrachtgevers kunnen ontzorgen. Daarom vinden wij het belangrijk om te blijven voldoen aan de volgende punten. Op deze manier proberen wij keer op keer kwaliteit te leveren.

  • Missie en visie: deze is duidelijk. Wij zijn nuchter, klantgericht en menselijk. Dit voeren wij in al onze activiteiten door en staat ook bij ons team in het geheugen gegrift.
  • Kennis: met al ruim 15 jaar ervaring hebben wij een brede kennis van de markt. Daarnaast zijn wij als organisatie eerlijk. Wij zeggen eerlijk wat je aan ons hebt en weten ook wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.
  • Creativiteit: ligt er een vraag van een opdrachtgever die uitdagingen opleveren? Geen probleem. Wij kijken altijd hoe we creatief invulling kunnen geven en zijn bereid om te innoveren.

NWH Jobs wenst je een mooie zomer

Zomerdip? Nee, niet voor NWH Jobs. Wij werken vol enthousiasme door aan werk. En gaan graag als business partner met onze opdrachtgevers in gesprek. Laten we er met elkaar een mooie zomer van maken!

Heb je vragen? Laat het me vooral weten en mail naar: dennis@nwhjobs.nl

Laatste nieuws