Nieuws


Image

NWH Jobs sluit zich aan bij uitzendgroep Home of People


NWH Jobs heeft zich aangesloten bij de landelijke uitzendgroep Home of People. Hiermee versterken zij hun ambitie om dé internationale uitzendspecialist in de Duin- en Bollenstreek te worden. Binnen deze groep fungeert het overkoepelende merk Home of People als de ‘moeder’ van de daaronder vallende merken; Uitzendbureau Solutions in De Lier, T&S Flexwerk in Waalwijk en nu ook NWH Jobs in Noordwijkerhout. NWH Jobs blijft als een zelfstandige organisatie opereren vanuit Noordwijkerhout.

Samen voor het beste resultaat

Dennis en Jacco van Wieringen, oprichters van het familiebedrijf NWH Jobs, zijn al meer dan 15 jaar een begrip in de Duin- en Bollenstreek en daarbuiten als het gaat om kwalitatieve en betrouwbare personeelsvoorziening. “Met deze strategische stap van het bedrijf kunnen we het voor uitzendkrachten nog interessanter maken en zorgen voor een gevarieerd aanbod aan vacatures. Ons doel is dat de internationale uitzendkrachten voor langere periode verbonden blijven, wij klanten optimaal blijven ontzorgen vanuit NWH Jobs én we gedurende het hele jaar door met ons team onze dienstverlening constant, persoonlijk en professioneel kunnen uitvoeren.”, aldus de broers Van Wieringen. Beiden kijken met trots terug op de succesvolle reis die zij hebben afgelegd en hebben het volste vertrouwen dat NWH Jobs in goede handen is bij Home of People. 

Strategische ‘fit’          

‘’We zijn verheugd om NWH Jobs te verwelkomen in de Home of People-familie. Met de toevoeging van dit nieuwe merk willen we expertise en ervaring uitwisselen, waardoor we onze krachten optimaal kunnen bundelen en inzetten, in het belang van de klant en flexkracht.’’, zegt Hans Pruis, CEO Home of People. NWH Jobs heeft veel overeenkomsten met de overige merken van Home of People: snel en slim werken, hyperpersoonlijke klantbenadering, en aandacht én waardering voor de flexkracht. “Deze samensmelting is gebaseerd op het krachtige concept waarbij de onderliggende merken kunnen profiteren van de gecentraliseerde ondersteunende afdelingen die Home of People te bieden heeft. Onze ambitie is grenzeloos en het is de bedoeling dat onze werkwijze aanstekelijkheid opwekt, dat we in de loop der jaren nog meer merken aan ons weten te binden.”               

Samen op weg naar een inspirerende toekomst          

Sezer Duygulu, Founder van Home of People, kijkt uit naar de toekomst. “Met de komst van NWH Jobs bij Home of People willen we ons voortzetten in het creëren van een sfeer waarin uitzendkrachten het gevoel hebben thuis te komen. Ons streven is erop gericht om hen te voorzien van erkenning, waardering en de begeleiding die nodig is om te ontwikkelen. We geloven in het belang van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en verbonden voelt, en waar het gevoel van ergens bij horen centraal staat. Samen bouwen we aan een toekomst waarbij we eenieder, die gelooft in onze bedrijfsfilosofie, aan boord verwelkomen’’.

Laatste nieuws