Nieuws


Jacco en Dennis van Wieringen | Ondernemers met Passie

NWH Jobs onderdeel van landelijke uitzendgroep Home of People


Interview Jacco en Dennis van Wieringen | Ondernemers met passie

Dennis en Jacco van Wieringen uit Noordwijkerhout sloten enkele maanden geleden, na ruim 15 jaar eigenaarschap van NWH Jobs, een bijzondere tijd af. “Dat ging zeker gepaard met een lach en een traan, benadrukt Dennis. We wilden het bedrijf overhevelen aan een stabiele en toekomstbestendige partij. Zeker niet omdat we het spuugzat waren, integendeel. We hebben 16 hele mooie jaren achter de rug en we hebben met een meer dan geweldig team en uiteenlopende klanten mogen samenwerken. Voor de toekomst zijn er weer nieuwe uitdagingen die op ons wachten. Uitdagingen die we zorgvuldig hebben onderzocht, en waarbij we hebben besloten om het onze volledige aandacht te geven. We blijven dit jaar voorlopig aangehaakt bij NWH Jobs, om het stokje over te dragen. We zijn echt niet zomaar weg.”

Een betrouwbare organisatie die in staat is NWH nóg verder te ontwikkelen, te laten groeien, bredere dienstverlening te bieden aan klanten en prospects in de Duin- en Bollenstreek en daarbuiten. Zo zag het ideale plaatje eruit voor de gebroeders van Wieringen. “We werden samengebracht met Home of People, en voelden bij hen direct een klik en niet onbelangrijk: vertrouwen. Vertrouwen dat zij ons opgebouwde bedrijf en ons hechte team van collega’s verder brengen, met behoud van onze naam, familiare cultuur en de daarbij horende tradities.”

Home of People

Home of People is het in 2022 gelanceerde groepsmerk van de labels Uitzendbureau Solutions (De Lier), T&S Flexwerk (Waalwijk) en NWH Jobs (Noordwijkerhout). De verfrissende formule van een mix aan uiteenlopende uitzendbureaus, verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zorgt voor synergievoordelen, waar de klanten en flexwerkers van profiteren. Denk hierbij aan meer en extra mogelijkheden rondom personeelsplanning en huisvesting, maar ook voor de uitzendkrachten meer werkzekerheid en werkgelegenheid én andersoortige functies bij diverse bedrijven.

“We kunnen meer kracht zetten achter de labels, omdat ieder label kan ’terugvallen’ op de faciliterende hand van het groepsmerk Home of People en de uitvoerende ondersteuning van de andere labels. Hierdoor worden we onder andere ook gevraagd om deel te nemen aan tenders waarbij we als serieuze partij worden aangezien, vertelt Hans Pruis, CEO van Home of People. Er liggen veel mooie kansen en vernieuwingen in het vooruitzicht.”

Grenzen verleggen

Zowel vanuit het kantoor van NWH Jobs als vanuit de andere labels van Home of People staan de medewerkers te popelen om bij bestaande klanten uit te breiden en nieuwe klanten in personele zin te ontzorgen. “Sta er maar niet gek van te kijken als we dit jaar nóg zichtbaarder zijn met opvallende campagnes in de regio zegt Jacco enthousiast. We hebben echt zin om de mouwen op te stropen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. We hebben onze opdrachtgevers veel te bieden. Het is hier allemaal netjes geregeld en op orde, en dat zie je terug op de werkvloer waar onze tevreden uitzendkrachten werken. In 2023 bedienden we zo’n 200 klanten, met name in de agrarische sector. We hebben de capaciteit om verder te groeien dat is ons streven.”

Meer informatie over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op!

NWH Jobs uitzendbureau

Bron: Ondernemers met passie

Laatste nieuws