NWH Jobs regelt meer dan alleen de job


Image

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. 


Zo kan je zonder zorgen aan het werk. 

Klaar voor jouw avontuur in Nederland? Werken in een ander land kan best een grote stap zijn. Een andere, taal, cultuur en regels, dat is niet altijd makkelijk. Bij NWH Jobs weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat internationale uitzendkrachten zich snel thuis voelen en zo goed mogelijk worden geholpen. Wij regelen daarom niet alleen een passende job, maar ook huisvesting, vervoer, goede werkkleding en ondersteunen de internationale uitzendkrachten ook bij diverse zaken, zoals het maken van een afspraak bij de huis- of tandarts. Daarnaast staat er altijd, 24/7, een Pools of Engels sprekende supportmedewerker voor je klaar. Wel zo fijn dat je als internationale uitzendkracht met belangrijke zaken in een ander land hulp krijgt.
Image

Huisvesting uitzendkrachten

Huisvesting uitzendkrachten


Wonen in Nederland.

Wij regelen ook een geschikte woning. In de regio heeft beheerbedrijf FACI, zusterbedrijf van NWH Jobs, diverse soorten woonruimten beschikbaar. Een goede woning is de basis voor gemotiveerde uitzendkrachten. Wij regelen via FACI een woning inclusief inrichting en inventaris. De woningen zijn huiselijk, schoon en zelfs bij grotere woningen komt er geregeld een hovenier langs om ook de tuin te onderhouden. Daarnaast kun je als bewoner 24/7 bij onze interne coördinatoren, die Pools en Engels spreken, terecht om eventuele verbeterpunten te bespreken. Een fijne woonruimte, daar gaan we voor. 

 

Image
Image

Vervoer uitzendkracht

Vervoer uitzend-kracht


Ons vervoer brengt je van A naar B 

De reis naar jouw werk moet goed en veilig zijn. NWH Jobs regelt daarom ook het vervoer voor de internationale uitzendkrachten. Wij hebben diverse vervoersmiddelen beschikbaar. Zo is er een eigen wagenpark met personenauto’s en busjes. Je herkent ze gemakkelijk aan de zwarte kleur met ons oranje logo. Woon je dichter bij het werk? Dan staat het bekendste vervoersmiddel uit Nederland voor je klaar. De NWH Jobs fiets of e-bike kan niet wachten om met jou op pad te gaan.
Image

Persoonlijke zaken uitzendkracht

Persoonlijke zaken uitzend-kracht


Ondersteuning en begeleiding vinden wij belangrijk. 

Het is belangrijk dat ook diverse persoonlijke zaken goed zijn geregeld. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om dit soort zaken in een ander land en in een andere taal te regelen. Daarom helpen wij bij het maken van een afspraak bij een huis- of tandarts en zorgen wij voor begeleiding. Bij NWH Jobs sta je niet alleen.
Image

Cao & salaris uitzendkracht

CAO & salaris uitzend-kracht


Je krijgt een passende beloning

Wij zorgen voor een juiste beloning volgens de zogeheten inlenersbeloning. Elke uitzendkracht ontvangt wekelijks salaris. Dit wordt berekend op basis van de gewerkte uren en volgens de geldende cao en de bijbehorende functieschaal. Ook sluiten wij voor onze internationale uitzendkrachten een collectieve zorgverzekering af. Op deze manier ben je goed verzekerd tegen ziektekosten.

Veelgestelde vragen

Image
Image