Nieuws


Internationale uitzendkracht Ewa

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Ewa


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor onze internationale uitzendkrachten klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort persoonlijk contact ook bij. In een nieuwe reeks stellen wij elke maand kort een uitzendkracht aan jullie voor. Maak kennis met Ewa.

Ewa kom uit Polen en is 57 jaar. Ondertussen is zij alweer 10 jaar in Nederland en dus ook al 10 jaar werkzaam via NWH Jobs. Wat doet Ewa, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“De humor van Poolse en Nederlandse mensen is heel anders. Dat verschil is echt grappig.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk in de dahlia’s. En op dat gebied doe ik eigenlijk alles wat daarbij komt kijken. Van het snijden van de dahlia’s tot het maken van bossen.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“Mijn man werkt al 20 jaar hier in Nederland via NWH Jobs. En een aantal vrienden van mij trouwens ook. Daarom ben ik 10 jaar geleden ook naar Nederland gekomen en bij NWH Jobs aan de slag gegaan.”   

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik wilde graag in en rondom de Bollenstreek werken. Zo kwam ik naar Noordwijkerhout en ben ik vervolgens bij NWH Jobs terecht gekomen.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik houd van bloemen en alles wat met bloemen te maken heeft. Dus je snapt wel dat deze baan voor mij heel leuk is. Een fleurigere baan kan ik mij niet bedenken.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Het is makkelijk om hier in Nederland werk te krijgen. In mijn geboorteland Polen is dat een stuk lastiger. Daarnaast vind ik de architectuur in Nederland mooi, alles ziet er netjes uit. Én niet te vergeten alle mooie bloemen hier, vooral in de Bollenstreek vind ik prachtig. Tot slot lachen Nederlanders veel, dat vind ik leuk om te zien.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb het best wel druk, waardoor ik weinig vrije tijd heb. Maar als ik vrij ben maak ik mijn huis schoon en zorg ik dat alles weer klaar is voor de nieuwe week. Daarnaast maak ik ook graag een strandwandeling.”

Welke Nederlandse gewoonte vind je leuk/grappig?

“De humor van Poolse en Nederlandse mensen is heel anders. Dat kan af en toe leuke situaties opleveren. Het verschil is grappig.”

Laatste nieuws