Nieuws


Internationale uitzendkracht Dorian NWH Jobs
Internationale uitzendkracht Dorian NWH Jobs

Maak kennis met onze internationale werknemer Dorian


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale werknemer. Wij staan 24/7 voor hen klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen graag een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand is dat Dorian, hij is 25 jaar oud en afkomstig uit Polen. Wat doet Dorian, wat maakt zijn werk zo leuk en waarom heeft hij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Mijn werk vind ik heel leuk. Dat heeft onder andere te maken met de goede sfeer die er hangt, de werktijden en de diversiteit aan werkzaamheden.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk bij een bloembollen kwekerij & broeierij waar ik diverse werkzaamheden uitvoer. Meestal doe ik inpakwerkzaamheden van potjes met bollen, onder andere narcissen en hyacinten. Maar daarnaast help ik ook regelmatig aan de lopende band.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“Ik ben in NWH Jobs begonnen dankzij mijn schoonzus, die ook via dit uitzendbureau werkte en mij NWH Jobs aanraadde.”  

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik hoorde goede verhalen over NWH Jobs en ook over de verschillende en interessante vacatures. Vervolgens heb ik contact opgenomen en ervoor gekozen om naar Nederland te vertrekken.”  

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Mijn werk vind ik heel leuk. Dat heeft onder andere te maken met de goede sfeer die er hangt, de werktijden en de diversiteit aan werkzaamheden.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik werk nu sinds twee jaar in Nederland en het leukste aan dit land vind ik de positieve houding van de mensen die hier wonen.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden en familie die ook in Nederland wonen en werken. Verder probeer ik nieuwe plekken in dit land te verkennen en te ontdekken. Want er is genoeg wat ik nog niet heb gezien.”

Welke Nederlandse gewoonte vind je leuk/grappig?

“Het grappige in dit land vind ik Koningsdag en dan vooral het feit dat iedereen in het oranje gekleed gaat. Mooi om te zien dat een heel land er zo een groot feest van weet te maken!”

Laatste nieuws