Nieuws


Internationale uitzendkrachten Ivan & Daniela
Internationale uitzendkrachten Ivan & Daniela
Internationale uitzendkrachten Ivan & Daniela

Maak kennis met onze internationale uitzendkrachten Ivan & Daniela


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor onze internationale uitzendkrachten klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort persoonlijk contact ook bij. Elke maand stellen wij kort een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand zijn dat er zelfs twee. Maak kennis met Ivan & Daniela.

Ivan & Daniela zijn een stel en komen uit Bulgarije. Ze zijn nu tien maanden in Nederland en werken allebei via NWH Jobs. Wat doen Ivan & Daniela, wat maakt hun werk zo leuk en waarom hebben zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Wij vinden de bloemen in Nederland heel mooi. Het is heel kleurrijk en fleurig!”

Wat voor werk doen jullie?

Ivan: “Ik werk met etenswaren en voer diverse werkzaamheden uit.”

Daniela: “Ik werk ook met etenswaren. We zijn begonnen aan de band en nu doorgegroeid tot operator. Daarnaast zorgen we ervoor dat de etenswaren in verpakkingen komen en vervolgens verzendklaar worden gemaakt.”

Hoe zijn jullie bij NWH Jobs terecht gekomen?

“We zijn via een wervingskantoor, dat samenwerkt met NWH Jobs, aangenomen en op die manier zijn wij bij NWH Jobs terecht gekomen.”

Waarom hebben jullie voor NWH Jobs gekozen?

Ivan: “De baan die ze aanboden heeft voor mij de doorslag gegeven. Ik was op zoek naar een leuke baan. Die heb ik hier gevonden.

Daniela: “Voor mij geldt eigenlijk hetzelfde. Ik was ook opzoek naar een leuke baan met goede arbeidsvoorwaarden. Bij NWH Jobs heb ik dat gevonden.”

Wat vinden jullie leuk aan jullie werk?

Daniela: “Ik vind het leuk om de machines te bedienen waarmee we werken. Én om de producten uiteindelijk tegen te komen in diverse supermarkten!”

Ivan: “Hmm, ik zou het niet weten. Ik voer verschillende werkzaamheden uit en kan niet kiezen welke ik het leukst vind. Wat wel heel fijn is, is dat onze opdrachtgever/werkgever ervoor open staat om ons na een tijdje door te laten groeien. Dus dat is een mooie uitdaging om naartoe te werken.”

Wat vinden jullie het leukst aan Nederland?

“Wij vinden de bloemen in Nederland heel mooi. Het is heel kleurrijk en fleurig!”

Wat doen jullie in jullie vrije tijd?

“In onze vrije tijd relaxen we veel, denk aan film kijken en lezen. Daarnaast houden we allebei van wandelen. Dus als het lekker weer is gaan we naar buiten.”

Laatste nieuws