Nieuws


Image

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Mateusz!


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort persoonlijk contact ook bij. Wij stellen graag een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand is dat Mateusz, hij is 30 jaar oud en afkomstig uit Polen. Wat doet Mateusz, wat maakt zijn werk zo leuk en waarom heeft hij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Het is erg aangenaam om op een plek te werken waar ik me echt gewaardeerd en gerespecteerd voel.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk bij een bedrijf op Schiphol, waar het mijn taak is om ervoor te zorgen dat het luchthaventerrein schoon en netjes blijft. Het is een belangrijke verantwoordelijkheid voor het behoud van een prettige omgeving voor passagiers en personeel.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“In mijn huidige baan vind ik plezier en vriendelijke collega’s heel fijn. Het is erg aangenaam om op een plek te werken waar ik me echt gewaardeerd en gerespecteerd voel. Ik ervaar ook geen stress op mijn werk en ben trots op behaalde resultaten.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terechtgekomen?

“Na verschillende banen in Polen te hebben gehad, besloot ik mijn vorige werkgever te verlaten vanwege een gebrek aan waardering. Samen met een groep collega’s hebben we de beslissing genomen om naar Nederland te reizen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik NWH Jobs tegen. Ik kreeg meteen de indruk van een betrouwbaar bureau. En ze boden mij een leuke baan aan.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik heb voor NWH Jobs gekozen omdat ze de reputatie hebben uitstekende diensten en ondersteuning te bieden. Het bureau biedt daarnaast ook goede huisvestingsmogelijkheden. Het was voor mij logisch om de hulp van NWH Jobs in te roepen bij het zoeken naar een baan.”

Hoe lang ben je al in Nederland?

“Dat is moeilijk om precies te zeggen omdat ik ook regelmatig terug ben gegaan naar mijn thuisland en er door de coronapandemie ook reisbeperkingen waren. Maar als ik de bezoeken aan Polen niet meereken dan ben ik al een aantal jaar in Nederland.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Een van de dingen die ik het meest waardeer aan Nederland zijn de goed onderhouden wegen en de prachtige natuur. De toewijding van het land aan infrastructuur en milieuonderhoud is bewonderingswaardig. De efficiëntie van het Nederlandse systeem, in tegenstelling tot mijn thuisland, is iets dat opvalt.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met activiteiten zoals fietsen, hardlopen, relaxen op het strand, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe recepten uitproberen. Een goede mix van fysieke activiteiten, vrije tijd en culinaire avonturen.”

Welke Nederlandse gewoonte vind jij grappig?

“Een Nederlandse gewoonte die ik grappig vind, is de combinatie van patat met appelmoes. De contrasterende smaken van de hartige friet met zoete appelmoes zorgen voor een interessante en unieke culinaire ervaring.”

Laatste nieuws