Nieuws


Image

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Martyna!


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen dan ook graag onze uitzendkrachten aan jullie voor. Deze maand is dat Martyna, zij is 25 jaar oud en afkomstig uit Polen. Wat doet Martyna, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Ik woon samen met familieleden en na bijna 2 jaar bevalt dat nog steeds erg goed.”

Wat voor werk doe je?

“Momenteel werk ik bij een bloembollenbedrijf waar ik bloembollen inpak voor transport.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terechtgekomen?

“Mijn zwager heeft NWH Jobs aanbevolen, hij werkte al via NWH Jobs en was zeer tevreden.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Omdat het werd aanbevolen door mijn familie besloot ik ook voor het bureau te gaan werken zodat ik samen met familieleden kon gaan wonen. Na bijna 2 jaar bevalt het nog steeds erg goed.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik ben heel blij dat het in Nederland in de winter (bijna) nooit sneeuwt. Wat ik verder ook heel leuk vind, is dat mensen hier ontzettend aardig zijn. Als je een onbekende tegenkomt zeggen ze hier in Nederland toch vaak “goedemorgen” tegen elkaar, dat was ik niet gewend, want in Polen is dat niet gebruikelijk. Maar ik vind het wel iets moois.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“De sfeer op mijn werk is top. Mijn baas is heel aardig en behandelt alle werknemers als gelijken. Dat werkt erg fijn.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Als het weer het toelaat bezoek ik samen met familie en vrienden graag Nederlandse bezienswaardigheden. We reizen dan per trein of fiets en ontdekken nieuwe en interessante plekken.”

Welke Nederlandse gewoonte vind jij grappig?

“Ik heb nooit echt bij Nederlandse gewoontes stilgestaan. Wat mij wel verbaast is dat Nederlanders die grote ramen hebben in huis, deze niet of maar voor een gedeelte afdekken. Ze vinden het niet erg dat mensen die over staat lopen naar binnen kunnen kijken. Dat verbaast mij wel.”

Laatste nieuws