Nieuws


Uitzendkracht Aldona
Uitzendkracht Aldona

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Aldona


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Iedere maand stellen wij een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand is dat Aldona Korczak. Aldona is 24 jaar oud en afkomstig uit Polen. Wat doet Aldona, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft ze voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Ik hou echt van Nederland en in het bijzonder van de samenleving die ons een warme glimlach geeft en steunt om ons hier te vestigen.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk in een vaste plantenkwekerij die gespecialiseerd is in het kweken van vaste planten in potten. Mijn taak is om van november tot maart verschillende soorten vaste planten en grassen te vermeerderen. Ik kan dit werk zittend of staand doen. Na een paar weken worden de kleine plantjes verdeeld in de kas. Daar beoordelen we hun beworteling en halen we ook het onkruid eruit. Zo zorgen we ervoor dat de plantjes in goede staat kunnen groeien. In de periode dat de planten in de kas groeien, verzamelen we bestellingen voor onze klanten. Vanaf april begint het plantseizoen wat tot augustus doorloopt en planten we de gewortelde planten uit.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“Via vrienden van mij. Zij waren al bij NWH Jobs in dienst en via die weg ben ik bij dit uitzendbureau terechtgekomen.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik heb voor NWH Jobs gekozen, omdat ik onder de indruk was van de zeer vriendelijke coördinatoren die ons op verschillende momenten ondersteunen. Ze regelen het woon- werkverkeer, wat zeker op de eerste dag, bij het begin aan een nieuwe baan, een heel groot pluspunt is. Daarnaast hebben we hier een ziektekostenverzekering en is NWH Jobs goed bereikbaar. Allemaal punten waar ik heel blij mee ben!”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Mijn werk vind ik heel leuk. Mijn passie is bloemen dus daarmee werken is natuurlijk een feestje. De tijd op werk gaat voor mij dan ook erg snel. Daarnaast is er een goede sfeer op werk, mijn collega’s voelen echt als familie. Er worden ook barbecues en integratiebijeenkomsten georganiseerd dat is erg leuk.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik hou echt van Nederland en in het bijzonder van de samenleving die ons een warme glimlach geeft en steunt om ons hier te vestigen. Ik ben ook betoverd door de cultuur van Nederland, wat naar mijn mening op een zeer hoog niveau is. Nederlanders zeggen gedag als ze langslopen en ze zijn allemaal heel beleefd en behulpzaam, maar ook het landschap is prachtig. Ik ben het meest gefascineerd door de windmolens, velden met bloeiende bloemen waaronder natuurlijk de tulpen, de fietspaden vol fietsers en de prachtige duinen. Tot slot natuurlijk de bijzondere stad Amsterdam waar je zo veel kunt bezoeken, waaronder alle mooie musea. Of ik dol ben op Nederland? Ja!”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Na werk ga ik graag sporten, rolschaatsen en hardlopen. Ook vind ik het fijn om tijd met mijn vrienden door te brengen en verschillende plekken in Nederland te bezoeken. Daarnaast moet ik toegeven dat mijn tijd de laatste periode ook wordt opgeslokt door TikTok waarin ik mezelf vastleg en mijn leven een beetje laat zien.” Benieuwd? Neem een kijkje op Aldona’s TikTok kanaal >

Welke Nederlandse gewoonte vind je leuk/grappig?

“Naar mijn mening is carnaval hier in Noordwijkerhout een grappige gewoonte/ traditie waarin Nederlanders veel plezier beleven aan het uitzoeken van een kostuum en zichzelf verkleden voor een optocht op straat. Die paar dagen in het jaar zie ik heel veel plezier, lol en feest in de straten.”

Laatste nieuws