Nieuws


Image
Image

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Adam


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen graag een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand is dat Adam, hij is 24 jaar oud en afkomstig uit Slowakije. Wat doet Adam, wat maakt zijn werk zo leuk en waarom heeft hij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Ik geniet echt van alles in mijn werk, ik heb het goed naar mijn zin.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk bij een bedrijf wat ik erg leuk vind, namelijk in de bloemen! Momenteel in de Alliums. Waarbij ik de Alliums op het land snijd. Vorig jaar heb ik ook bij dit bedrijf gewerkt en dat beviel erg goed.”  

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“Ik heb voor NWH Jobs gekozen omdat ik dit bedrijf aanbevolen kreeg via via. En NWH Jobs heeft de beste beoordelingen van alle uitzendbureaus, dat trok me erg aan en gaf me een goed gevoel.”

Hoe lang ben je al in Nederland?

“Nog niet zo heel lang. Momenteel werk ik twee jaar in Nederland. En in deze twee jaar heb ik al veel geleerd!”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Alle soorten bloemen hier! Daar houd ik echt van. Dus ik ben ook blij dat ik met bloemen mag werken. Daarnaast vind ik ook de cultuur en de mensen in Nederland fijn.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd probeer ik Nederland beter te leren kennen. Dus ik maak uitstapjes en probeer de cultuur een beetje op te snuiven.”

Welke Nederlandse gewoonte vind je grappig/ leuk?

“De grappigste gewoonte voor mij is dat ik op vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur Nederlanders zie vermaken in restaurants en bars. Dan begint het weekend en zie je iedereen lekker genieten. Leuk is dat!”

Laatste nieuws