Nieuws


Uitzendkracht Petra

Maak kennis met onze collega Petra!


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen dan ook graag onze collega’s aan jullie voor. Deze maand is dat Petra, zij is 37 jaar oud en komt uit Tsjechië. Wat doet Petra, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

Ik houd enorm van de architectuur in Nederland. De steden zijn charmant, romantisch en bijna sprookjesachtig.

Wat voor werk doe je?

“Ik werk in een bedrijf dat verschillende soorten potplanten verkoopt. Het bedrijf is gevestigd in een klein dorp genaamd Woubrugge en ik ga met de auto naar werk.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terechtgekomen?

“Na 13 jaar in dezelfde functie in mijn eigen land te hebben gewerkt, besloot ik iets in mijn leven te veranderen. Ik ben toen naar Nieuw-Zeeland vertrokken waar ik een reis van drie maanden heb gemaakt om onder andere mijn Engels te verbeteren. De coronapandemie dwong mij om terug te keren naar huis. Helaas bleek bij thuiskomst het moeilijk om weer een baan te vinden. Via social media zag ik een vacature van NWH Jobs Nederland voorbijkomen. Na een korte overweging besloot ik om de stap te maken en in Nederland te gaan werken.”

Hoe lang ben je al in Nederland?

“In 2020 ben ik naar Nederland gekomen, dus op dit moment ben ik al vier jaar in Nederland.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik houd enorm van de architectuur in Nederland. De steden zijn charmant, romantisch en bijna sprookjesachtig. De vele grachten die de straten doorkruisen creëren een unieke sfeer.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Mijn baan past in veel opzichten bij mij. Ik vind het leuk dat ik hier verschillende mensen ontmoet. Ook werk ik graag met planten en bloemen omdat ik denk dat de producten die wij voor klanten voorbereiden later andere weer blij maken, dat is een fijne gedachten.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes in Nederland en breng in veel tijd door met mijn vrienden en buren. Zo gaan we samen barbecueën.”

Welke Nederlandse gewoonte vind jij grappig?

“Wat ik grappig vind is dat als je naar een verjaardagsfeestje gaat, je iedereen ‘gefeliciteerd’ wenst in plaats van alleen de jarige.”

Laatste nieuws