Nieuws


NWH Jobs

Maak kennis met onze collega Lara!


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze (internationale) collega’s. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen dan ook graag onze collega’s aan jullie voor. Deze maand is dat Lara, zij is 36 jaar oud en afkomstig uit Argentinië. Wat doet Lara, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

“Wat ik het leukst aan mijn werk vind is de kwaliteit en vaardigheden van de mensen waarmee ik werk.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk in een kas in een klein dorp genaamd Roelofarendsveen. Ik ga op de fiets naar mijn werk, het is 1.6km fietsen.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terechtgekomen?

“Ik zag een post op Instagram voorbijkomen, ik heb toen gereageerd en kreeg een sollicitatiegesprek via de telefoon.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Toen ik solliciteerde vertelde ze mij dat ik naast werk, ook huisvesting zou krijgen en ze me zouden helpen met al het papierwerk om te kunnen starten. Dat sprak mij erg aan!”

Hoe lang ben je al in Nederland?

“Ik ben in juni aangekomen, dus ik woon hier nu 3 maanden.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik houd van naar de lucht kijken, de zonsondergangen en fietsen. Ik houd van het Nederlandse landschap, het is net alsof ik in een film leef.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Wat ik het leukst aan mijn werk vind is de kwaliteit en vaardigheden van de mensen waarmee ik werk. Ik werk niet alleen met Nederlandse mensen, maar ook met mensen uit andere landen en het is erg leuk om visies van andere culturen met elkaar te kunnen delen.”

Drink je thee of koffie in de koffiepauze? Of iets anders?

“Tijdens de koffiepauze drink ik graag koffie, natuurlijk. Of cappuccino. Maar ik vind het ook lekker om yoghurt te eten met fruit, noten, honing en kaneel. Tijdens de lunch neem ik vaak boterhammen mee.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om andere plekken en steden in de buurt te bezoeken. Ook vind ik het leuk om thuis te sporten, een rondje te fietsen door het dorp, de zonsondergang bekijken en tijd te spenderen met de vrienden van mijn huisgenoten. Naar de supermarkt gaan is ook erg leuk, ik houd ervan om nieuwe dingen uit te proberen.”

Welke Nederlandse gewoonte vind jij grappig?

“Ik vind het leuk dat ze zoveel feesten hebben. Vorige week was het feestweek in het dorp. De buren hadden statafels, muziek, bier en er was ook een parade met auto’s versierd met bloemen. Ook waren er Dj’s en een kermis met spelletjes en knuffels. Ik vind het ook leuk dat iedereen je begroet op straat, ook al kennen ze je niet.”

Laatste nieuws