Nieuws


NWH Jobs | Internationale uitzendkrachten

Maak kennis met onze collega Dominika!


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Wij stellen dan ook graag onze uitzendkrachten aan jullie voor. Deze maand is dat Dominika, zij is 27 jaar oud en afkomstig uit Polen. Wat doet Dominika, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier.

Ik was op zoek naar een goed, eerlijk en werknemersvriendelijk uitzendbureau.
Dat vond ik bij NWH Jobs!”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk met bloemen, zowel in het veld tussen de bloemen als in de hal waar de bloemen worden opgeslagen. Dit is vooral veel fysiek werk.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terechtgekomen?

“Na mijn vertrek bij mijn vorige uitzendbureau in Nederland, was ik op zoek naar een goed, eerlijk en werknemersvriendelijk uitzendbureau. Dat vond ik bij NWH Jobs!”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik las veel goede recensies van mensen die NWH Jobs als uitzendbureau aanbevolen. Daarnaast heb ik zelf onderzoek gedaan, en zo kwam ik bij NWH Jobs terecht.”

Hoe lang ben je al in Nederland?

“Ondertussen ben ik al vier jaar in Nederland.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“De kalmte, harmonie en tolerantie ten opzichte van andere landen vind ik mooi om te zien in Nederland. Daarnaast bewonder ik het feit dat men elkaar hier niet beoordeelt op hoe iemand eruitziet of zich kleedt.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“De optimale werktijden en de goede arbeidsomstandigheden maken mijn werk fijn.”

Drink je thee of koffie in de koffiepauze? Of iets anders?

“Ik drink meestal koffie.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Dit is afhankelijk van het weer. Als het lekker weer is, pak ik meestal de fiets of ga ik een rondje skeeleren. Als het minder lekker weer is, lees ik een goed boek of kijk ik een film.”

Welke Nederlandse gewoonte vind jij grappig?

“Ik vind het grappig om te zien dat men hun huis, tuin of ramen versiert met passende versiering wanneer er bijvoorbeeld een kind jarig is of iemand geslaagd is voor zijn eindexamen.”

Laatste nieuws