Nieuws


Internationale uitzendkracht Patrycja

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Patrycja


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor ze klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. Iedere maand stellen wij een uitzendkracht aan jullie voor. Deze maand is dat Patrycja Majcherek.

Patrycja komt uit Polen en woont inmiddels zes jaar in Nederland. Via een wervingsbureau is ze bij NWH Jobs terecht gekomen. Patrycja vertelt in dit interview meer over haar werk, Nederland en wat zij in haar vrije tijd doet. Lees gauw verder.

“In mijn vrije tijd ga ik ook graag naar het strand, dus het is heel fijn dat ik daar dichtbij woon.”

Wat voor werk doe je?

“Ik werk met bloemen en dat vind ik heel leuk! Van het voorjaar tot het najaar werk ik bij dezelfde kwekerij. In het voorjaar begin ik met werken in de tulpenvelden. Ik pluk de tulpen en maak er een bosje van 10 van. Vanaf half mei tot half juli ben ik in de Alliums aan het werk, ik snij hierbij de bloemen en later worden ze in de schuur op bossen van 10 gedaan. Vanaf half juli tot begin oktober snij ik diverse bloemen zoals Ornithogalum saundersiae en Chasmanthe cultivar. Hiermee sluit ik het seizoen af en ga ik naar mijn volgende opdrachtgever waar ik in de winter werkzaam ben. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het sorteren en schoonmaken van de wortelstokken van de Pioenroos.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“In 2015 ben ik via een wervingsbureau bij NWH Jobs terechtgekomen.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“Ik hoorde via het wervingsbureau dat ze goede banen hadden bij NWH Jobs. En ik kan nu ook zeggen dat het klopt.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik heb hele leuke collega’s en de werksfeer is ook goed. Dus dat maakt het werk erg leuk!”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“Ik vind dat Nederlanders een hele positieve instelling hebben, dat is een mooie eigenschap en het is daarom ook fijn om met Nederlanders samen te werken.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd rust ik uit of ga ik op bezoek bij vrienden of gaan we met elkaar erop uit. Ik vind het ook altijd leuk om naar het strand te gaan, dus heel fijn dat ik daar dichtbij woon. Verder ben ik actief op social media zoals TikTok en Facebook. Je kan me volgen op het account @patka.92.

Welke Nederlandse gewoonte vind je leuk/grappig?

“Natuurlijk het carnaval in Noordwijkerhout. Wat een leuk feest is dat.”

Laatste nieuws