Nieuws


Interview Jacco van Wieringen

“Het persoonlijke contact waar wij bij NWH Jobs voor staan past echt bij mij en dat vind ik het leukst.” – Jacco van Wieringen


NWH Jobs viert dit jaar haar 15-jarig jubileum, al 15 jaar werkt NWH Jobs aan werk. Dat lukt uiteraard niet zonder alle relaties, partners, uitzendkrachten én de klanten. In zijn commerciële rol bij NWH Jobs heeft Jacco van Wieringen dagelijks contact met de klanten van het uitzendbureau. Wie zijn deze klanten en waarom kiezen zij voor NWH Jobs? In een interview vertelt Jacco hier meer over.

In de begin jaren hadden jullie vooral een sterke connectie met klanten in de agrarische sector, hoe is dat ontstaan?

“Wij begonnen het uitzendbureau ooit vanuit onze toenmalige kwekerij, hierdoor was de link met de agrarische sector gauw gelegd.”

De laatste jaren bedienen jullie niet alleen bedrijven in de agrarische sector, welke sectoren bedienen jullie nog meer en waarom?

“Wij bedienen nu ook productiebedrijven en bedrijven in de logistieke sector. Het echte handjeswerk. Wij zijn gaan uitbreiden naar andere sectoren omdat er gewoonweg in vele sectoren steeds meer vraag naar personeel is. Daarnaast willen we niet afhankelijk zijn van één branche”.

Er zijn meerdere uitzendbureaus in de regio, wat maakt NWH Jobs uniek?

“Onze dienstverlening, de laagdrempeligheid, persoonlijk contact en de korte lijnen zijn onze sterke punten. Zo zorgen wij ervoor dat we onze klanten en uitzendkrachten snel van dienst zijn.”

Jullie werken met internationale uitzendkrachten, hoe verzekeren jullie de klant dat alles goed wordt geregeld en georganiseerd?

“We doen het echt met elkaar! We hebben een goed team waardoor alles voor de klant goed wordt geregeld. Het is een echte teamprestatie. En door al onze certificeringen zijn wij een betrouwbaar bedrijf en dat houdt ons scherp.”

Heeft het voor potentiële klanten in deze krappe arbeidsmarkt nog zin om met jullie samen te werken? Kunnen jullie nog wel uitzendkrachten leveren?

“Het heeft zeker zin om met ons samen te werken. Het eerste en tweede kwartaal van het nieuwe jaar 2023, zijn de wat rustigere periodes en hebben we volop mensen beschikbaar! Dus ben je een opdrachtgever die nog op zoek is naar extra personeel? Neem dan zeker contact met ons op.”

Welke soort klanten adviseer je om zaken te doen met NWH Jobs en waarom?

“NWH Jobs is een betrouwbare partner voor onze klanten. Daarom willen wij zelf ook met betrouwbare klanten samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan. Of je nu een bedrijf hebt in de agrarische, logistieke of de productiesector, wij kijken graag of de samenwerking werkt.”

Wie is de ideale NWH Jobs klant?

“Een klant die goed is voor onze uitzendkrachten (dezelfde behandeling als de rest van het personeel, geen uitzondering). Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de communicatie naar onze vaste collega’s goed verloopt en de klant zijn afspraken nakomt.”

Wie is de ideale NWH Jobs uitzendkracht?

“Iemand die gemotiveerd is en zich thuis voelt bij ons. Iemand die bereid is, om net dat stapje harder te lopen dan van hem/haar wordt verwacht. En die netjes naar de opdrachtgever is en zijn/haar afspraken nakomt.”

Er zijn klanten die al jaren aan jullie verbonden zijn, hoe houden jullie de relatie goed?

“Door klanten tevreden te houden, door onze goede dienstverlening. Hoe? Door je gezicht te laten zien en als er iets is, het samen op te lossen.”

Wat vind jij als directeur van NWH Jobs het leukst aan klantcontact en waarom?

“Ik ben een mensen-mens en ik ben oprecht geïnteresseerd in een ander. Ook heb ik interesse in de bedrijven waar ik kom, je steekt er altijd iets van op. Het persoonlijke contact waar wij bij NWH Jobs voor staan, past echt bij mij en dat vind ik het leukst.”

Hoe ziet jouw dag eruit?

“Elke dag is anders! Vaak start ik de dag op kantoor en vraag aan de planning hoeveel mensen er aan het werk zijn, ziek zijn, etc. Verder praat ik bij met collega’s, zodat ik hoor wat er speelt. Op vaste dagen heb ik terugkerende overleggen, maar ik ben voornamelijk veel op weg naar (potentiële) klanten. Omdat ik verantwoordelijk ben voor de commerciële tak ben ik, vooral dit jubileumjaar, veel aan het regelen voor klanten/personeel en uitzendkrachten. Ik ga geregeld met klanten naar een voetbalwedstrijd of een keer golfen. Indirect blijft dat altijd werk, maar dat noem ik ‘leuk-werk’.”

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je een vraag óf personeel nodig in het eerste of tweede kwartaal van 2023? Neem dan contact op met Jacco door te mailen naar: jacco@nwhjobs.nl of te bellen naar 0252 200 069.

Laatste nieuws