Nieuws


Internationale uitzendkracht Nina

Maak kennis met onze internationale uitzendkracht Nina


NWH Jobs staat voor nuchter, klantgericht en menselijk. Deze kernwaarden proberen we zo goed mogelijk door te voeren in alles wat we doen. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze internationale uitzendkrachten. Wij staan 24/7 voor onze internationale uitzendkrachten klaar en vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in Nederland. Daar hoort persoonlijk contact ook bij. In een nieuwe reeks stellen wij elke maand kort een uitzendkracht aan jullie voor. Maak kennis met Nina.

Nina komt uit Polen en is 48 jaar oud. Nina is 10 jaar in Nederland en al 7 jaar werkzaam via NWH Jobs. Wat doet Nina, wat maakt haar werk zo leuk en waarom heeft zij voor NWH Jobs gekozen? Je leest het hier. 

“Via mijn werk ontmoet ik nieuwe mensen, dat vind ik leuk en gezellig.”

Wat voor werk doe je?

 “Ik werk in de agrarische sector. Ik snijd en bos bloemen en voer nog andere werkzaamheden uit in de dahlia’s.”

Hoe ben je bij NWH Jobs terecht gekomen?

“Ik zat in de bus vanuit Duitsland naar Polen en iemand naast mij vertelde over werken in Nederland en dat je dan bij NWH Jobs moest zijn. Dat gesprek zorgde ervoor dat ik ben gaan uitzoeken wat voor bedrijf NWH Jobs is en hoe dat in zijn werk gaat. Vervolgens ben ik naar Nederland vertrokken.”

Waarom heb je voor NWH Jobs gekozen?

“NWH Jobs betaalt goed. Daarnaast regelen zij ook huisvesting en dit is ook goed en fijn. Tot slot, als je een probleem hebt dan staat er iemand voor je klaar en wordt het snel opgelost.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Via mijn werk ontmoet ik nieuwe mensen, dat vind ik leuk en gezellig. Daarnaast is mijn baas ontzettend aardig en is de algemene sfeer binnen het bedrijf goed.”

Wat vind je het leukst aan Nederland?

“In het voorjaar vind ik de bloemen heel mooi. Verder is het klimaat goed en is het fijn dat ik dicht bij de kust woon, heerlijk.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb het best wel druk en ben daardoor vaak moe. Maar in de avonden en in het weekend ben ik het liefst lekker om en in het huis.”

Laatste nieuws