Werken via
NWH Jobs


Image

Op zoek naar een uitdagende job in Nederland?


NWH Jobs werkt.

Of het nu gaat om seizoenswerk, jaarrond of voor een langere periode, bij NWH Jobs zorgen wij voor de juiste match tussen werknemer en werkgever. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en wensen en zorgen op die manier voor een passende job.
Image

Jobs in diverse sectoren 


Wij kijken samen met jou naar de beste match 

NWH Jobs is actief in diverse sectoren. Van de agrarische sector, tot logistiek, productie en meer. Houd je ervan om buiten bezig te zijn en heb je groene vingers? Dan is een job in tussen de bloemen echt iets voor jou. Heb je oog voor detail en lever je kwaliteit dan is een job in de metaalbewerking of timmerindustrie wellicht de juiste match? Wij kijken graag samen met jou wat het beste werkt. Zin om aan het werk te gaan?

Jobs in diverse sectoren


Wij kijken samen met jou naar de beste match.

NWH Jobs is actief in diverse sectoren. Van de agrarische sector, tot logistiek, productie en meer. Houd je ervan om buiten bezig te zijn en heb je groene vingers? Dan is een job tussen de bloemen echt iets voor jou. Heb je oog voor detail en lever je kwaliteit dan is een job in de metaalbewerking of timmerindustrie wellicht de juiste match? Wij kijken graag samen met jou wat het beste werkt. Zin om aan het werk te gaan?

Para inscribirse

Image

Wij regelen niet alleen een job


Een goede basis vinden wij belangrijk.

Kom je in Nederland werken? Dan regelen wij niet alleen de juiste job, maar ook huisvesting, vervoer, en meer. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in Nederland, want als de basis goed is ga je ook met plezier naar je werk en kunnen onze opdrachtgevers rekenen op gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar wat wij allemaal -naast een job- nog meer voor jou regelen?

Lees meer.

Sectoren

Image

Agrarisch

Bekijken
Image

Logistiek

Bekijken
Image

Productie

Bekijken
Image

Overig

Bekijken

Veelgestelde vragen

Image
Image

Conoce a nuestro equipo

Image

Victoria Bollini

Image

Wij hebben de job of uitzendkracht die bij je past!


Samen werken aan werk? Of je nu een uitzendkracht of opdrachtgever bent. NWH Jobs regelt het! Neem contact met ons op.

"*" señala los campos obligatorios

Este formulario está protegido por reCAPTCHA. Está sujeto ala política de privacidad y a las condiciones del servicio de Google

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.
Werken bij of met NWH Jobs
NWH Jobs werkt samen met diverse bedrijven. Omdat ons werk draait om persoonlijk contact hechten wij veel waarde aan onze (langdurige) relaties met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Ons werk is geslaagd als het werkt tussen opdrachtgevers en werknemers. Ook samenwerken?
Neem contact met ons op