Nieuws


Image

Eloy Timmerman nieuwe Managing Director NWH Jobs Uitzendbureau 


Met trots kondigen we aan dat Eloy Timmerman per 1 april is benoemd tot Managing Director van NWH Jobs uitzendbureau bij Home of People. In deze rol zal hij eindverantwoordelijk zijn voor de groei van NWH Jobs.

Duurzame verbinding creëren

Eloy is binnen Home of People geen onbekende en is de laatste periode klaargestoomd voor zijn nieuwe rol. Eloy: “Enorm trots dat de directie het vertrouwen in mij heeft om deze gave organisatie te mogen leiden. Een organisatie die past bij mijn kernwaardes. We staan voor onze medewerkers en we handelen met een ‘no nonsens’ mentaliteit. Ik kan niet wachten om onze uitzendkrachten en klanten te ontmoeten en een duurzame verbinding te creëren tussen beiden.”

Mix van proactieve drive, nuchterheid en leiderschap

Hans Pruis, CEO van Home of People, is erg blij met de stap die Eloy heeft gemaakt. “Eloy bezit een mooie mix van proactieve drive, nuchterheid en leiderschap skills die in deze organisatie goed van pas gaan komen. NWH Jobs kan de komende jaren een hele mooie groei maken onder zijn leiding en uitgroeien tot een speler van formaat in de regio!”

Gefeliciteerd Eloy en veel succes met deze nieuwe rol!

Laatste nieuws