Nieuws


Lotte collega NWH Jobs

De (werk)dag van… Lotte!


Bij NWH Jobs werken we met een team vol enthousiaste collega’s. Met zijn allen zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten en uitzendkrachten. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten, kennis en kunde en doet waar hij of zij goed in is.

Vandaag volgen we de dag van onze collega Lotte. Zij is werkzaam als Medewerker Salarisadministratie en als Verkoop Binnendienst bij ons op kantoor. Benieuwd hoe haar (werk)dag verloopt? Lees snel mee.

Hoe begint jouw dag?

“Mijn wekker gaat om 06:45 uur, daarna stap ik onder de douche en maak ik de kinderen wakker. Vervolgens gaan we met elkaar ontbijten. De kinderen worden rond 8 uur opgehaald of ik breng ze weg naar de opvang/ school. Daarna stap ik de deur uit richting kantoor.”

Hoe ga je naar werk?

“Ik woon redelijk dichtbij, dus ik pak de fiets!”

Wat zijn de eerste dingen die je doet zodra je op werk aankomt en waarom?

“Als ik aankom op mijn werk haal ik eerst een kop thee en zet ik mijn computer aan. Vervolgens open ik mijn mailbox en check ik de belangrijkste e-mails, uiteraard pak ik de dingen die belangrijk zijn of spoed hebben als eerste op.”

Welke verschillende werkzaamheden voer je uit op de dag?

“Ik heb een combinatiefunctie bij NWH Jobs. Deels werk ik voor salarisadministratie, waar ik verantwoordelijk ben voor de afrekeningen van de vakanties en vertrekken van uitzendkrachten. Daarnaast zorg ik samen met mijn collega’s dat op donderdag iedereen zijn of haar salaris uitbetaald krijgt. Ook werk ik voor de afdeling verkoop waar ik verantwoordelijk ben voor het inschrijven van nieuwe klanten en het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten. Naast de werkzaamheden voor de afdeling salarisadministratie en verkoop ben ik ook verantwoordelijk voor de zorgverzekering en social media van NWH Jobs. Al met al een afwisselende functie, wat het werk ook erg leuk maakt.”

Werk je veel samen met collega’s? En hoe vind je dat?

“Ik werk veel samen met collega’s, mede doordat ik verschillende functies uitvoer. Ik vind dat hartstikke leuk en gezellig.”

Hoe ziet je pauze eruit?

“In de ochtend om 09:45 uur en in de middag om 15:00 uur hebben we met elkaar koffie/ thee pauze. Om 12:00 uur lunchen we met elkaar in de kantine. Op donderdag halen we altijd wat lekkers, denk hierbij aan een broodje gezond, tosti’s en elke 3e donderdag van de maand hebben we snack Thursday.”  

Wat vind je het leukst aan jouw werkdag en waarom vind je dat het leukst?

“Het leukste vind ik de afwisseling in mijn werk. Geen dag is hetzelfde. In de zomer werk ik bijvoorbeeld weer meer voor salarisadministratie en aan het einde van het jaar is het weer heel druk bij de afdeling verkoop.”

Hoe sluit je de werkdag af en waarom sluit je het op deze manier af?

“Aan het einde van de dag check ik mijn mails en kijk ik of ik alles heb kunnen afronden. Ik sluit mijn computer af en ga weer op de fiets naar huis.”

Wat maakt werken bij NWH Jobs voor jou zo leuk?  

“Naast mijn leuke functie, werkt er een heel leuk team bij NWH Jobs. We hebben al vele gezellige etentjes en feestjes gehad.”

Laatste nieuws