Nieuws


Image

De (werk)dag van… Diana!


Bij NWH Jobs werken we met een team vol enthousiaste collega’s. Met zijn allen zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten en uitzendkrachten. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten, kennis en kunde en doet waar hij of zij goed in is.

Vandaag volgen we de dag van onze collega Diana. Diana is medewerker salarisadministratie bij ons op het kantoor van NWH Jobs.

Hoe begint jouw dag?

“Nadat ik ben opgestaan, stap ik onder de douche. Hierna geef ik mijn kat te eten en ga ik aan de slag met mijn eigen ontbijt. Ook bereid ik gelijk mijn lunch voor, die ik meeneem naar kantoor.”

Hoe ga je naar je werk?

“Naar werk ga ik vaak fietsend of lopend.”

Wat zijn de eerste dingen die je doet zodra je op werk aankomt en waarom?

“Wanneer ik op werk aankom, zet ik eerst een kopje thee. Hierna bespreek ik met collega’s of er nog bijzonderheden zijn. Ook neem ik in de ochtend mijn mailbox door, zo ben ik gelijk weer up to date en kan ik de dag goed beginnen.” 

Welke verschillende werkzaamheden voer je uit op de dag?

“Gedurende de dag heb ik vooral klantcontact met onze klanten, over de gewerkte uren van de week ervoor. Deze uren worden door de uitzendkrachten ingevoerd en moeten door de klant goedgekeurd worden. Wanneer de uren geaccordeerd zijn door de klant, begint het administratief verwerken hiervan. Hierbij houden we rekening met vakantie, ziekte en huisvesting. Ook voeren we verschillende controles uit, zodat de loonverwerking uiteindelijk helemaal compleet is en wij iedereen op donderdag kunnen uitbetalen.”

Werk je veel samen met collega’s? En hoe vind je dat?

“Ja, ik werk met diverse collega’s samen. Ik werk op een afdeling waar veel contact met elkaar is. Uiteraard gaat het niet altijd over werk, en dat maakt elke werkdag weer gezellig.”

Hoe ziet je pauze eruit?

“We lunchen elke dag gezamenlijk in de kantine, bij mooi weer verplaatsen we naar buiten. Elke donderdag eten we wat lekkers zoals bijvoorbeeld tosti’s, wentelteefjes of een broodje pittig gehakt op mijn recept.”

Wat vind je het leukst aan jouw werkdag en waarom vind je dat het leukst?

“Op een dinsdag na een lang weekend, vind ik het altijd leuk om iedereen weer te zien. Daarnaast vind ik de afwisseling in mijn werkzaamheden erg leuk.”

Hoe sluit je de werkdag af en waarom sluit je het op deze manier af?

“Aan het einde van de dag, maak ik een lijstje met de werkzaamheden voor de volgende dag. Rond 5 uur sluit ik dan mijn computer af en wens ik iedereen een gezellige avond en/of weekend.”

Wat maakt werken bij NWH Jobs voor jou zo leuk?  

“De afwisseling van werkzaamheden en de onderlinge gezelligheid in het team.”

Laatste nieuws