Nieuws


Image

De (werk)dag van… Perry!


Bij NWH Jobs werken we met een team vol enthousiaste collega’s. Met zijn allen zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten en uitzendkrachten. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten, kennis en kunde en doet waar hij of zij goed in is.

Vandaag neemt onze collega Perry jullie een dagje mee. Perry is facilitair medewerker bij ons partnerbedrijf FACI, dat geschikte woningen voor onze uitzendkrachten in beheer heeft.

Hoe begint jouw dag?

“Om 06:30 uur gaat mijn wekker en start ik de dag met een broodje, kop koffie en de krant. Stipt om 07:40 uur ben ik op de zaak. Ik bereid dan alvast wat zaken voor zodat ik om 8 uur mijn werkdag kan starten.”

Hoe ga je naar je werk?

“Bij mooi weer pak ik de e-bike. Zeker in het voorjaar is het een mooie rit door de bollenvelden. Ook is het dan heel druk in de streek omdat De Keukenhof geopend is. Je bent dan op de fiets een stuk sneller. Als het slecht weer is ga ik met de auto.”

Wat zijn de eerste dingen die je doet zodra je op werk aankomt en waarom?

“Ik begin de dag uiteraard met het begroeten van mijn collega’s. Daarna pak ik een kop koffie en bespreken we de dag met het FACI team. We nemen de planning door zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan.”

Welke verschillende werkzaamheden voer je uit op de dag?

“Ik richt mij voornamelijk op de huisinspecties. Elke maand worden alle huizen bezocht voor een inspectie. Hierbij wordt gekeken naar de staat van het huis. Wanneer er iets stuk is in het huis, repareer ik dit direct. Als het huis schoon en netjes is krijgen ze een groene kaart. Is er verbetering noodzakelijk, dan krijgen ze een rode kaart. Wanneer een huis een aantal groene kaarten heeft gekregen of uitmuntend schoon is, krijgen ze een attentie.”

Werk je veel samen met collega’s? En hoe vind je dat?

“Ja en nee. Tijdens de huisinspecties werk ik voornamelijk alleen. Daarnaast ondersteun ik mijn andere collega’s Aad en Danny met het klaarzetten van benodigdheden voor de uitzendkrachten zoals de fietsen, kleding, etc. Wanneer er een huis ingericht moet worden, doen we dit ook samen.”  

Hoe ziet je pauze eruit?

“Het wisselt. In de ochtend en middag drink ik vaak koffie onderweg in mijn bus of in de huisvesting met één van de uitzendkrachten. Inmiddels ken ik de vaste gezichten en kletsen we altijd even bij. Waar mogelijk probeer ik om 12.00 uur op kantoor te zijn. Collega’s lunchen dan met elkaar en het is altijd gezellig om dat moment met het team te hebben.”  

Wat vind je het leukst aan jouw werkdag en waarom vind je dat het leukst?

“In mijn functie en daarmee ook in mijn werkdagen is veel afwisseling. Het contact met uitzendkrachten, samenwerken met collega’s, de verschillende werkzaamheden, mijn dag is nooit saai. Daarnaast vind ik de waardering die ik krijg erg fijn.”

Hoe sluit je de werkdag af en waarom sluit je het op deze manier af?

“Tussen 16.00 en 16.30 uur rijd ik weer richting de zaak. Ik haal mijn bus leeg en tref wat voorbereidingen voor de volgende dag. Voor de nodige opkikker drinken we met elkaar nog een cup a soup en bespreken we de dag. De vrijdag eindigt bij ons altijd met een vrijdagmiddag borrel aan de bar in onze kantine. We drinken een biertje met heerlijke snacks uit de Airfryer. Wat mij betreft een fijne afsluiting van de dag!”  

Wat maakt werken bij NWH Jobs voor jou zo leuk?  

“Leuke collega’s, het vertrouwen en de goede sfeer binnen het bedrijf. NWH jobs is een hele leuke en fijne werkgever.”

Laatste nieuws