Onze certificeringen


Image

ABU 


Het ABU-keurmerk geeft zekerheid.

Bij NWH Jobs staan we voor kwaliteit.  Het ABU-keurmerk sluit daar goed bij aan. Door te voldoen aan strenge eisen verzekert het ABU-keurmerk dat wij als uitzendbureau:

  • zaken op orde hebben
  • goed zijn voor de uitzendkrachten
  • niet discrimineren
  • twee keer per jaar worden gecontroleerd
  • zorgen voor verantwoorde huisvesting voor internationale uitzendkrachten.

Lees hier meer over het ABU-keurmerk > 

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel


(Samen)werken met een zeker gevoel is wel zo fijn. 

Wij vinden het belangrijk dat zowel de werkgever als de werknemer met een zeker gevoel met ons of bij ons komt werken. Wij hebben diverse toonaangevende certificaten in ons bezit. Dat draagt niet alleen bij aan betrouwbaarheid, maar geeft ook aan dat wij op een bepaalde manier te werk gaan. Heb je ergens vragen over? Neem contact met ons op. 

Image

Belasti-ngdienst

Stichting Normering Flexwonen


Voldoen aan de norm voor huisvesting

De huisvesting van onze internationale uitzendkrachten is ondergebracht bij het partnerbedrijf van NWH Jobs, FACI. Wij zijn in het bezit van een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen. Deze stichting beheert de registers van bedrijven die aan de norm voor huisvesting van internationale uitzendkrachten voldoen. Sinds kort is FACI geselecteerd om een deel van de keuringen zelf uit te voeren.  Benieuwd naar onze registratie?

Bekijk het hier >

Image

NEN 4400-1


Dé norm voor de uitzendbranche

Wij zijn in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met dit keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid. Hierdoor wordt het risico voor de inlener en uitbesteder van werk beperkt.

Download onze verklaring van registratie >

Image

Belasti-ngdienst

Belastingdienst


Verklaring goed betaalgedrag

NWH Jobs heeft een verklaring van goed betaalgedrag van de Belastingdienst en maakt gebruik van een G-rekening. Dit is een geblokkeerde bankrekening die ontduiking van afdracht van loon-, omzetbelasting en premies voor sociale verzekeringen tegengaat. NWH Jobs voldoet aan alle betalingsverplichtingen.

Download de verklaring >

Image

VCU certificering


Veiligheid en gezondheid

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendkrachten. Met ons VCU-certificaat laten wij zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden. Jaarlijks worden wij getoetst via audits door een gecertificeerde organisatie, in dit geval TUV. Zij beoordelen ons volgens criteria uit de VCU-checklist en kijken onder andere naar:

  • Organisatie
  • VGM-beleid
  • Ongevallen met verzuim
  • Bedrijfsgezondheidszorg

Bekijk het register >

Image

Kamer van Koophandel


Registratie

NWH Jobs B.V. is een handelsnaam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28116166.

Bekijk hier ons uittreksel Handelsregister >

Image

Erkend leerbedrijf


Bijdrage aan vakmanschap

Bij NWH Jobs dragen wij graag bij aan de toekomst van het vakmanschap binnen onze branche. We bieden studenten een goede en veilige werkplek waar ze ervaring opdoen met de werkprocessen en werkzaamheden die bij ons beroep horen. Ook hebben wij een praktijkopleider die de studenten begeleidt.

Wij zijn in het bezit van het certificaat Erkend leerbedrijf.

Wij hebben de job of uitzendkracht die bij je past!


Samen werken aan werk? Of je nu een uitzendkracht of opdrachtgever bent. NWH Jobs regelt het! Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werken bij of met NWH Jobs
NWH Jobs werkt samen met diverse bedrijven. Omdat ons werk draait om persoonlijk contact hechten wij veel waarde aan onze (langdurige) relaties met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Ons werk is geslaagd als het werkt tussen opdrachtgevers en werknemers. Ook samenwerken?
Neem contact met ons op