Certificering

Betrouwbaarheid staat bij NWH Jobs hoog in het vaandel. Niet voor niets voldoen wij aan de volgende certificeringen. U kunt met een gerust hart zaken met ons doen!

NEN 4400-1: dé norm voor de uitzendbranche

NWH Jobs is in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met dit keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid. Hierdoor wordt het risico voor de inlener en uitbesteder van werk beperkt.

Download pdf

VCU certificering: veiligheid en gezondheid

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendkrachten. Met ons VCU-certificaat laten wij zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden.

Periodiek worden wij getoetst via audits door een gecertificeerde organisatie, in dit geval TUV. Zij beoordelen ons volgens criteria uit de VCU-checklist en kijken onder andere naar:

  • Organisatie
  • VGM-beleid
  • Ongevallen met verzuim
  • Bedrijfsgezondheidszorg

Zie register

Kamer van Koophandel registratie

NWH Jobs B.V. is een handelsnaam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28116166
Download PDF

Stichting Normering Flexwonen

Goede huisvesting is de basis voor een gemotiveerde arbeidskracht. De huisvesting van uitzendkrachten van NWH Jobs is ondergebracht bij het zusterbedrijf van FACI B.V. Wij zijn in het bezit van een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen. Deze stichting beheert de registers van bedrijven die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen. Het SNF-keurmerk stelt de norm op het gebied van ruimte, privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne.

Download PDF

Belastingdienst

NWH Jobs heeft een verklaring van goed betaalgedrag van de Belastingdienst en maakt gebruik van een G-rekening. Dit is een geblokkeerde bankrekening die ontduiking van afdracht van loon-, omzetbelasting en premies voor sociale verzekeringen tegen gaat. NWH Jobs voldoet aan alle betalingsverplichtingen.
Download PDF