Werkgevers

Betrouwbare partner

Bent u op zoek naar flexibel personeel voor een klus? Dan is NWH Jobs uw betrouwbare partner. Wij nemen graag de zorg van het vinden van de juiste mensen van u over. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij voor u de meest geschikte uitzendkrachten. U bent dan verzekerd van de juiste medewerker op het juiste moment. Onze opdrachtgevers en uitzendkrachten kunnen er altijd op vertrouwen dat al onze zaken volgens de wet zijn geregeld. En dat geeft een zeker gevoel.

Onze zorgvuldige werving en selectie zorgt voor betrouwbare en hardwerkende uitzendkrachten. Wij hebben een goed samenwerkingsverband met diverse werving- en selectiebureaus in Polen en Slowakije. Daarnaast hebben wij zelf ook twee wervingsbureaus in Polen. De wervingsbureaus doen de eerste selectie van de arbeidskrachten voor NWH Jobs. De uitzendkrachten die naar Nederland komen informeren wij goed over de regels waarmee zij rekening moeten houden in Nederland.

Naast het vinden van de juiste kandidaat voor u, regelen wij ook alle andere zaken voor onze uitzendkrachten, zoals een zorgverzekering, huisvesting en vervoer. Dat is voor hen wel zo prettig en efficiënt. Zo profiteert u optimaal van snelle inzet van goede en gemotiveerde medewerkers.

NWH Jobs is van oudsher sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een uitzendbureau die actief is in verschillende branches. Met onze ervaren en breed inzetbare uitzendkrachten bedienen we steeds meer bedrijven uit diverse sectoren.

Snel personeel nodig?

Bent u op zoek naar flexibel personeel en een betrouwbare partner? Neem contact op met onze accountmanager Jack van Grieken.

BEL DIRECT: 0252-200069

of mail naar verkoop@nwhjobs.nl

Agrarisch

NWH Jobs heeft ervaren en hardwerkende seizoenarbeiders voor kwekerijen, telers en overige bedrijven in de land- en tuinbouw. Zij hebben ervaring opgedaan in uiteenlopende werkzaamheden. Van planten, oogsten en sorteren tot inpakken en het verzendklaar maken van het product.

Bekijk foto’s

Logistiek

De vraag naar goed en betrouwbaar personeel in de logistieke sector blijft groeien. Onze uitzendkrachten in deze sector zijn werkzaam als orderpicker, lader/losser, heftruckchauffeur of distributiemedewerker.

Bekijk foto’s

NWH Jobs heeft de oplossing!

Wilt u van onze diensten gebruik maken, bel dan direct…

Productie

Drukkerijen en bedrijven in de verpakkingsindustrie maken al jaren gebruik van de inzet van onze productiemedewerkers. Wij beschikken over een groot bestand met gemotiveerde kandidaten die u kunnen helpen met werkzaamheden aan de lopende band of het verzendklaar maken van goederen.

Bekijk foto’s

Overig

Naast uitzendkrachten in de agrarische-, productie- en logistieke sector, hebben we ook personeel beschikbaar met ervaring in andere branches als metaalbewerking en de timmerindustrie. Mensen met oog voor detail, die kwaliteit leveren en letten op de veiligheid. Als blijkt dat voor de desbetreffende functie een VCA-diploma nodig is, dan regelen wij dit ook voor onze uitzendkrachten.

Bekijk foto’s