Werken bij

Arbeidsvoorwaarden

Wil je werken in Nederland? Dan komt er veel op je af. NWH Jobs regelt alle administratieve zaken die nodig zijn voordat je als uitzendkracht in Nederland aan de slag gaat. Wij zorgen voor een juiste beloning volgens de zogeheten inlenersbeloning. Daarnaast kun je rekenen op goede werkkleding, een zorgverzekering en een vervoersmiddel.

NWH Jobs is op ieder moment bereikbaar voor ondersteuning aan uitzendkrachten. Zo regelen wij bijvoorbeeld ook het maken van een afspraak bij een huis- of tandarts en zorgen voor begeleiding hierbij. Beschermende en veilige kleding is bij sommige werkzaamheden noodzakelijk. Afhankelijk van het soort werk dat je gaat doen, zorgen wij voor de juiste kleding. Een regenpak of laarzen horen daar ook bij. Het is ook mogelijk om voor een voordelige prijs veiligheidsschoenen aan te schaffen.

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Deze film geeft een goed beeld van de mooie omgeving waarin ons uitzendbureau is gevestigd.

Wonen

Als je bij NWH Jobs komt werken dan regelen wij een geschikte woning. Wij hebben in de regio diverse soorten woonruimten beschikbaar. Ook de inrichting en inventaris regelen wij voor jou. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je je als uitzendkracht thuis voelt als je in Nederland werkt. Dan ga je met plezier naar je werk en kunnen wij en onze klanten rekenen op gemotiveerde medewerkers.

Vervoer

Het is belangrijk om goed en veilig te reizen van woning naar werk. NWH Jobs regelt het vervoer voor haar uitzendkrachten. Wij hebben een eigen wagenpark met personenauto’s en busjes. Ze zijn goed herkenbaar aan de zwarte kleur met het oranje logo. Woon je dicht bij het werk, dan staat er een normale fiets of e-bike van NWH Jobs voor je klaar.

Cao & salaris

Elke uitzendkracht die bij NWH Jobs werkt ontvangt wekelijks salaris. Dat wordt berekend op basis van de gewerkte uren en volgens de geldende cao en de bijbehorende functieschaal. Ook heeft NWH Jobs voor haar uitzendkrachten een collectieve zorgverzekering afgesloten. Op deze manier ben je goed verzekerd tegen ziektekosten.