Nieuws


Image
Image
Image

100ste e-bike voor Uitzendbureau NWH Jobs


Op 14 januari 2021 werd uit handen van Jan van Dam van Rijwielhandel van Dam de 100ste e-bike uitgereikt aan Dennis van Wieringen van Uitzendbureau NWH Jobs. Deze e-bikes worden beschikbaar gesteld aan uitzendkrachten die binnen een straal van 8 tot 14 kilometer naar hun opdrachtgever reizen.

Lokale samenwerking
Sinds de komst van de eerste fiets is Uitzendbureau NWH Jobs een samenwerking aangegaan, omdat zij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van de Rijwielhandel Jan van Dam. Naast de reguliere fietsen werd het fietsenpark destijds uitgebreid met e-bikes. Sinds 14 januari is de 100ste e-bike een feit.

zijn én de elektrische fiets heeft een krachtige ondersteuning. Deze fiets is uitgerust met een unieke verlichting, zodat je beter gezien kan worden. Deze e-bike zorgt voor een veilige uitrustig op de weg en uiteraard tevreden uitzendkrachten.

Werk aan een goede gezondheid
Aandacht voor de gezondheid van onze werknemers is belangrijker dan ooit. Ook NWH Jobs is overtuigd dat gezonde en vitale werknemers productiever zijn, meer plezier in hun werk hebben én zijn minder vaak ziek. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé maar ook op het werk profijt van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken.

de weg op is ook beter voor het milieu
Een ander groot voordeel van e-bikes en elektrische fietsen is het feit dat een elektrische fiets geen CO2-uitstoot veroorzaakt tijdens het gebruik. Door deze investering kunnen de huidige auto’s van het uitzendbureau plaats maken voor de e-bikes, waardoor eenieder bijdraagt aan een beter klimaat en een schonere lucht.

Laatste nieuws